ALBEA.NL

The digital home of Albert & Beatrix

Welkom!

Dit is de digitale woonplaats van Beatrix & Albert, twee Nederlanders die elkaar in Afrika hebben ontmoet en nu samen in Flatåsen, Noorwegen, wonen.

OVER ONS


LEVEN IN NOORWEGEN

We voelen ons bevoorrecht met ons leven in Noorwegen. Goede vrienden, een fijn huis, prachtig landschap overal om ons heen, en  allebei een leuke baan.

Ons favouriete tijdverdrijf is om de bergen te verkennen, te voet, op de fiets of op ski's. De skisporen beginnen vlak bij ons huis, dus het is letterlijk "ski-inn - ski-out" voor ons. De winter kan lang zijn in dit deel van de wereld, dus het is maar goed dat we zo veel van sneeuw houden.


Onze favouriete activiteiten binnendeurs zijn de concerten van het Trondheim Symphonie Orkest, uit eten gaan, en naar de film gaan. En eerlijk is eerlijk: we vinden het allebei leuk om veel tijd aan ons werk te besteden - wat voor ons alletwee bij de Norwegian University of Science and Technology (NTNU) in Trondheim is. Beatrix is professor inBewegingswetenschap, terwijl Albert de HR manager of van de Medische Fakulteit is.


Verder vinden we het leuk om te reizen en nieuwe culturen te ontdekken, en we ontvangen graag gasten.

HOE HET BEGON

We hebben elkaar in 2004 in Afrika ontmoet, onder het beklimmen van Mount Kenya and Mount Kilimanjaro. Na een paar jaar heen en weer vliegen tussen Noorwegen - waar Beatrix woonde - en Nederland - waar Albert woonde, kozen  we er in 2007 voor om een gezamenlijk leven in Noorwegen op te bouwen.

We hebben absoluut geen seconde spijt gehad van deze beslissing.

CONTACT

Beatrix Vereijken - Albert Verhagen

Flatåstoppen 39

7079 Flatåsen

Norway

e-mail: info@albea.nl


Copyright 2012 © All Rights Reserved